Wie zijn wij

Dit is de privacy policy van Atelier Maestricht (www.ateliermaestricht.nl). Uw veiligheid en privacy staan hoog in het vaandel bij Atelier Maestricht. Atelier Maestricht handelt altijd in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. Bij Atelier Maestricht staat privacy hoog in het vaandel en in deze privacy policy worden de verschillende manieren waarop Atelier Maestricht gegevens verzamelt en de doeleinden waarvoor gegevens kunnen worden gebruikt, besproken. Voor gebruikers onder de 16 jaar is toestemming nodig van een ouder/voogd voordat een order geplaatst kan worden via www.ateliermaestricht.nl 

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ateliermaestricht.nl dan verwijderen wij deze informatie.

Deze privacy policy is alleen van toepassing voor www.ateliermaestricht.nl

Atelier Maestricht is niet verantwoordelijk voor persoonlijke informatie die gedeeld wordt aan derden via onze website.

Verzamelde gegevens en doeleinde verwerking

Atelier Maestricht.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer

Atelier Maestricht verzamelt en verwerkt persoonsgegevens van klanten voor de hieronder genoemde doeleinden.

Doeleinden:

  • Om onze diensten te verlenen en te factureren
  • Om je de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen via onze website
  • Om je bestellingen af te handelen en u te informeren over het verloop daarvan
  • Om met je te communiceren (waaronder het verzenden van berichten)
  • Om analyses uit te voeren voor rapportage doeleinden
  • Om onze diensten op jouw wensen af te stemmen
  • Om onze diensten te optimaliseren
  • Om met je te communiceren door middel van het verzenden van elektronische nieuwsbrieven
  • Om je te informeren over producten, evenementen, aanbiedingen en acties van Atelier Maestricht
  • Om gepersonaliseerde reclame te tonen
  • Om je digitale kassabonnen te verzenden per e-mail indien u dit heeft aangegeven
  • Om te controleren of je aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen alsmede ter controle van al die feiten en factoren die van belang zijn voor het verantwoord aangaan en/of uitvoeren van de overeenkomst
  • Om de website te beveiligen, aan te passen en te verbeteren
  • Om je identiteit te verifiëren en fraude tegen te gaan

Het gebruik van cookies

Voor het functioneren van onze webshop maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het device (zoals PC, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het device. Cookies zijn er in verschillende soorten. Wij maken gebruik van zogenaamde ‘Analytic cookies’.

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Wij gebruiken deze dienst niet voor ingelogde gebruikers. Wij hebben geen invloed op het gebruik van de data door Google en/of derden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk worden verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerkt. Google houdt zich aan de privacy beginselen van en zijn aangesloten bij Privacy Shield van het Amerikaanse Ministerie van Economische Zaken en de Europese Commissie. Voor meer informatie over deze gegevensverwerking kunt u de privacy verklaring van Google lezen.

In uw browser kunt u de instellingen rond het gebruik van cookies desgewenst aanpassen. Ook kunt u eventueel handmatig cookies verwijderen. Dit leest u na in de handleiding van uw browser.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring
Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Deze wijzigingen zullen via onze website/webshop bekend worden gemaakt. Wij raden u daarom aan om deze verklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Onze contactgegevens
Heeft u nog vragen of opmerkingen na het lezen van deze privacy- en cookieverklaring? Dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen via de onderstaande e-mail adres: info@ateliermaestricht.nl