KLANTENSERVICE

Bezorgen

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen te verzenden. 

We doen ons best om alle webshop orders zo snel mogelijk te versturen en houden een levertijd van 2 tot 5 werkdagen aan. Alle webshop orders worden verzonden met PostNL. Op het moment dat je pakket onderweg is ontvang je een e-mail met track & trace link.

Mocht je na 5 werkdagen je bestelling nog niet hebben ontvangen, kun je contact opnemen met de klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via info@ateliermaestricht.nl  of 043-3114932.

Bezorgen PostNL (5,95)

Gratis vanaf € 50,-

Ophalen bij Atelier Maestricht

Gratis

Verzenden binnen de EU

Het is mogelijk om je bestelling binnen de EU te laten bezorgen.

Verzenden buiten de EU

Voor levering buiten de EU kun je contact opnemen met de klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via info@ateliermaestricht.nl  of 043-3114932.

 International shipping

Country             

Costs

Free from

Belgie

€8,-

€100,-

Germany

€8,-

€100

France

€14

€150

Denmark

€16

€150

Sweden

€18

€200

UK

€11

€150

Luxembourg

€11

€150

Italy

€16

€150

Poland

€21

€200

Spain

€18

€200

Portugal

€18

€200

Austria

€15

€150

Ireland

€20

€200

Slovenia

€18

€200

Hungary

€18

€200

Slovakia

€15

€150

If you would like to return any of the items that you have received, we offer a 14-day return policy, valid from the day you receive your order. Please include the return form that was enclosed in your order. All items returned must be unworn, unused, in the same condition as when received, and must have all tags, including original packaging materials. Shipping costs for returns are the customer’s responsibility.

Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling of heb je een verkeerde maat besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Je dient het retourformulier mee te sturen met de retourzending. Het retourformulier is bijgevoegd bij je order en terug te vinden in je persoonlijke account op www.ateliermaestricht.nl en in je e-mail.

Op het formulier dien je aan te geven welk artikel je wilt retourneren. Het retourneren van artikelen is voor eigen rekening.

Heb je een beschadigd of verkeerd geleverd product ontvangen?

Neem contact op met onze klantenservice, dan proberen we het zo snel mogelijk voor je op te lossen. Onze klantenservice is bereikbaar via info@ateliermaestricht.nl. Meld een klacht altijd voordat je deze naar ons terugstuurt. Dan kunnen wij een retourlabel voor je in orde maken. 

Retourvoorwaarden:

 • Artikelen moeten met originele verpakking retour gezonden worden
 • Het artikel moet in onbeschadigde staat retour gestuurd worden
 • De aangehechte labels en het prijskaartje van Atelier Maestricht moeten intact zijn
 • Het artikel is in ongedragen, ongewassen en ongebruikte staat
 • Alle schoenen dienen gepast te worden op een schone ondergrond totdat je zeker bent van je aankoop. Schoenen dienen geretourneerd te worden in de originele, onbeschadigde schoenendoos.
 • Tassen en accessoires dienen geretourneerd te worden inclusief de eventuele bijgesloten kaartjes, dustbag en overige extra bijgeleverde items
 • Zwemkleding dient altijd gepast te worden over eigen ondergoed
 • Ondergoed kan niet gepast worden aangezien het alleen in de originele verpakking retour gestuurd mag worden
 • Mondkapjes kunnen om veiligheidsredenen niet geretourneerd worden na opening van de plastic verpakking
 • Sommige items hebben een label met “retourneren is alleen mogelijk met aangehecht label”. Indien dit label kapot of niet aanwezig is, wordt de retour niet geaccepteerd.

Let op: Geretourneerde items die niet voldoen aan de retourvoorwaarden mogen geweigerd worden door Atelier Maestricht en worden teruggestuurd naar de klant. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant.

Je kunt je retour verzenden naar het volgende adres:

Atelier Maestricht
Platielstraat 6
6211 GV Maastricht

Returns

We offer a 14-day return policy to return one or more items you have received, starting from the day you receive your order. Please attach the returnform that can be found in your account on www.ateliermaestricht.nl and enclose it with your return shipment to us.

All items returned must be unworn, unused, in the same condition as when received, and must have all tags, including original packaging materials.

You can send all returns to:
Atelier Maestricht
Platielstraat 6
6211 GV Maastricht 

Terugbetaling:

Het volledige aankoopbedrag wordt binnen maximaal 10 werkdagen na ontvangst van de retour teruggestort op je rekening. Wanneer je de volledige bestelling retourneert, worden ook de eventueel betaalde verzendkosten (bij orders onder de €50) teruggestort. In het geval van het retourneren van een deel van je bestelling, worden de eventueel betaalde verzendkosten (bij orders onder de €50) niet vergoed.

De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Atelier Maestricht is niet verantwoordelijk voor de verzending van de geretourneerde producten en de kosten hiervan.

Het is helaas niet mogelijk om een omruiling aan te vragen via onze webshop. Als je een product wilt ruilen voor een andere maat of kleur, kun je een nieuwe bestelling plaatsen. Je kunt in dat geval het eerder bestelde item retourneren, dit kan per post of kosteloos in onze winkel. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product wordt binnen maximaal 10 werkdagen teruggestort op je rekening. In verband met ons voorraadsysteem is dit de veiligste en snelste manier om het gewenste product te ontvangen.

Het is mogelijk om je webshop order in één van onze winkels kosteloos te retourneren. Voor het retourneren in onze winkel gelden dezelfde retourvoorwaarden. Retourneer de artikelen in de winkel zoals je deze hebt ontvangen, inclusief verzendverpakking en ingevuld retourformulier.

Een webshop bestelling in de winkel omruilen is niet mogelijk. Het is uiteraard wel mogelijk om het gewenste product in de juiste maat/kleur in de winkel aan te schaffen. 

In de winkel wordt niet direct geld teruggegeven op de geretourneerde webshop order. In de winkel nemen ze enkel het pakket aan. Deze gaat vervolgens naar ons distributie centrum, waar de retour wordt verwerkt. Het aankoopbedrag van de geretourneerde items wordt binnen maximaal 10 werkdagen teruggestort op je rekening. 

Betaling

Op www.ateliermaestricht.nl kun je op diverse manieren betalen. Hieronder de verschillende betaalmethodes:

 

Betaalmethode

Webshop

Winkels

 

 

 

VISA

Mastercard

iDEAL

 

Bancontact

 

 1. Creditcard

Wij adviseren je om voor de tweede keer te proberen een bestelling te plaatsen. Als dit niet lukt, is er wellicht een storing bij de creditcard maatschappij. Je kunt altijd even contact met hen opnemen.

 1. Betaalmethodes

Wellicht is je saldo ontoereikend. Wij adviseren je om je saldo te checken. Indien je saldo toereikend is, probeer dan voor een tweede keer een bestelling te plaatsen.

Indien het nog steeds niet lukt als je deze stappen bent doorgelopen, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar via info@ateliermaestricht.nl  of 043-3114932.

Wij retourneren het bedrag altijd op dezelfde manier als de betaalwijze. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen in ons magazijn verwerken wij de betaling zo snel mogelijk. Dit duurt maximaal 10 werkdagen.

 • Creditcard: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op uw creditcardrekening
 • iDeal: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de betreffende rekening. Dit geldt ook als je retourneert in onze winkel.
 • Alle prijzen op onze webshop zijn inclusief BTW
 • De prijs in de winkelmand is de daadwerkelijke prijs van een artikel. Ook als deze verschilt met de prijsaanduiding elders op de webshop.

De besteldatum geldt als aankoopdatum.