THE STORE

 

In het uiterste puntje van het zuiden van Nederland, in winkelstad nr 1 Maastricht opende eind Augustus 2015 Atelier Maestricht zijn deuren. Atelier Maestricht wordt gerund door Patrick Meijers een liefhebber puur sang als het gaat om het mode vak. Na jaren lang voor authentieke merken te hebben gewerkt kan hij nu dan eindelijk zijn creativiteit kwijt middels een eigen plek in hartje Maastricht.

 

Atelier Maestricht de naam zegt het al. Atelier staat voor “ de werkplaats van een kunstenaar “ of “ de werkplaats van een ambachtsman “.  “Maestricht “ in vroegere jaren ook wel “ Mosae Trajectum “ genoemd staat voor “ doorwaadbare plaats aan de Maas “. Of zoals de Maastrichtenaren zeggen “ stad oan de Moas “.

Atelier Maestricht is gevestigd aan de Platielstraat nummer 6 in een karakteristieke pand uit de jaren dertig.

 

Atelier Maestricht is een sfeervolle winkel waar jong en oud zich thuis voelt in het hart van de stad direct gelegen om de hoek van het vrijthof. Een winkel die zich onderscheid door persoonlijke aandacht en service.

Daar waar u onder het genot van een lekker bakje koffie of een goed glas wijn merken vindt die de modeliefhebber aanspreken. In een industriële omgeving vindt u de modebeeld bepalende collecties van merken als Denham, D-strezzed , Lyle & Scott, Drykorn, Butcher of Blue, Saucony en Pig & Hen.

 

ATELIER MAESTRICHT

PLATIELSTRAAT 6 | 6211 GV MAASTRICHT | 043 - 311 49 32

ONTWERP & REALISATIE BURO 043